Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı kurulduğu günden itibaren kanser sürecindeki çocuk ve ailelerine yardım eli uzatabilmek adına faaliyetlerini halktan gelen bağışlarla sürdürmektedir. 

Kemal Saraçoğlu Vakfı, yeni yılda mevcut ürünlerine ilaveten, özel günlerde kişilerin sevdiklerine armağan edebileceği “Umut Kartı” satışına başlamıştı. Bu babalar gününde, bağış severler dilerlerse A5 boyutundaki güzelce yazılmış bir mesajla donatılmış “Babalar Günü Umut Kartı” nı 25TL’lik bağış karşılığında temin ederek, hem babalarnın kalbine sıcak bir dokunuş hem de kanser sürecindeki üye çocuk ve ailelerine kucak dolusu bir mutluluk armağan edilebileceklerdir.

Babalar günü özel kartının satışı Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan ve online alışveriş sitesi nesdersan.com adresinden yapılmaktadır.

Babalar Günü Umut Kartı ile ilgili daha fazla bilgi için +90 (392) 227 0616-17 ve +90 (542) 850 8700 numaralı telefonlardan ve vakfın sosyal medya hesaplarından vakıf yetkililerine ulaşabilir, veya Atatürk Caddesi, No: 20 Lefkoşa Mahkemeler Karşısı’nda bulunan vakıf binasından ürünlere erişim sağlayabilirsiniz.